top of page

BRF DIKTAREN

Arvid Tydéns Allé 28

Otroligt välplanerade kvadratmeter - Öppen planlösning – Balkong i väster - Nytt och fräscht - Kort gångavstånd till tunnelbanan, 7 min till T-centralen.

Arvid Tydéns Allé 28, SOLNA

SÅLD!

Välkommen till denna fantastiska trea om 56 kvm! Lägenheten är otroligt ljus med fönster i två väderstreck och dessutom balkong mot innergården i västerläge. Bostaden har genomgående ett vackert vitpigmenterat 1-stavsparkettgolv av ek och vitmålade väggar. Takhöjd om 2,6 meter och stora fönster och fönsterdörrar.

Hall
Ett praktiskt klinkergolv ligger närmast tamburdörren. Plats för sittmöbel och/eller hatthylla. Här finns även ett städskåp.

Kök/matplats/vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det vackra ljusgrå köket från Marbodal har en ljus kompositbänkskiva och ett grått stänkskydd ovan arbetsbänken. Rostfria vitvaror i form av kyl/frys och mikro samt helintegrerad diskmaskin och spisfläkt. Induktionshäll och rostfri diskho. Trevlig belysning med dimbara spotlights under överskåpen. Matplats vid fönster. Vardagsrum med plats för soffa och kanske en liten fåtölj/sittpall.

Sovrum/Arbetsrum
Sovrum om ca 5 kvm med en garderob.

Badrum

Helkaklat badrum i sober färgskala. Dusch med takdusch, handfat i kommod och spegelskåp ovan handfatet. Handdukstork och skön komfortgolvvärme. Tvättmaskin kombinerad med torktumlare och bänkskiva ovan samt förvaringsskåp på vägg.

Sovrum

Stort sovrum mot innergården och med tre garderober för förvaring. Utgång från sovrummet till lägenhetens balkong.

Balkong

Stor balkong mot gården i härligt västerläge.

Läs mer...

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

PROSPEKT

Kontakta säljaren för liknande lägenheter!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

56 kvm

1 tr

3 325 000 kr

2 822 kr/mån

Förråd
Till lägenheten finns ett generöst förråd om ca 2,0 kvm i källaren nås via hissen.

Avgift: 2 822 kr/mån inkl. kallvatten och värme. Kostnad efter den egna förbrukningen debiteras separat för varmvatten och hushållsel. Tillägg om 208kr/mån tillkommer för bredband/tv/telefoni (ComHem).

Allmänt
Föreningen äger marken. Föreningen hyr ut en lokal till en förskola med kontrakt på 10 år.


Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området.

I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, flera cykelrum och ett styrelserum/övernattningslägenhet.

Under fastigheten finns garage i två plan (kö till föreningens platser). I garaget finns det även ”allmänna” parkeringsplatser där besökare och du som har bil då och då kan parkera på mot avgift.

I området finns gym, mataffärer, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia. Tunnelbanan finns på några minuters gångavstånd, 4 stationer från T-Centralen. Karolinska Institutet, Stockholms Universitet och KTH finns alla inom 5 km. Mycket bra gång- och cykelvägar i området.

Fästpunkt 1
bottom of page