top of page

BRF DIKTAREN

Arvid Tydéns Allé 18

Helt nybyggd lägenhet på tredje våningen! Social planlösning och balkong med kvällssol. Promenadavstånd till city och dessutom kort gångavstånd till tunnelbana som tar dig till T-centralen på 7 min. 

Arvid Tydéns Allé 18, SOLNA

SÅLD!

Lägenhetens kök, vardagsrum och matplats ligger i en halvöppen planlösning och får rikligt med dagsljus från de två fönstren och balkongdörren av glas. Den halvöppna planlösningen gör lägenheten öppen och ljus samtidigt som den är otroligt lättmöblerad. Köket, som är från Marbodal, är ljusgrått och har ett snyggt grått stänkskydd. Bänkskivan är av sten liknande komposit och går i en ljus ton. Under väggskåpen finns spotlights med dimmer. Rostfri ugn, mikrovågsugn i högskåp och hel kyl och frys som ger otroligt bra förvaringsmöjligheter. Integrerad spisfläkt och diskmaskin. Stor rostfri diskho med källsorteringsskåp under. 


Utgång från vardagsrummet till bostadens balkong om 4,5 kvm. Här tillbringar man gärna sin lediga tid under årets varmare månader.


Helkaklat badrum med grått klinkergolv med komfortgolvvärme och vita kaklade väggar. Takdusch, duschväggar av glas och handdukstork. Handfat i kommod, spegelskåp ovan handfatet. Tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. Väggskåp ovan bänkskivan som ger bra förvaring.


Stort sovrum om ca 13,5 kvm med goda  förvaringsmöjligheter i garderober.  

Klinkergolv närmast tamburdörren. Plats för hatthylla eller krokar. 


Stor klädkammare om 3,5 kvm som rymmer både ytterkläder, skor och mer därtill. ELFA-system för smart klädförvaring samt städskåpsmodul för förvaring av rengöringsartiklar.

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Kontakta säljaren för liknande lägenheter.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2

61 kvm

3 tr

3 450 000 kr

3 032 kr/mån

Bostadens lägenhetsförråd finns i källaren och är ca 2 kvm. 

I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, gott om cykelrum och ett styrelserum/övernattningslokal.

Under fastigheten finns garage i två plan. Garaget nås via hiss från trapphuset. Det finns även "allmänna" garageplatser som besökare samt om du har bil då och då kan nyttja genom att betala i p-automat. 

Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området. 

I området finns mataffär, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia. Inom 5 km finns KTH, Stockholms Universitet och Karolinska Institutet. 

Fästpunkt 1
bottom of page