BRF DIKTAREN

ARVID TYDÉNS ALLÉ 26

Välkommen till denna unika och otroligt trevliga 3:a.
Den spännande planlösningen ihop med de två stora sovrummen och rymlig walk-in-closet ger karaktär åt bostaden. Garage finns under fastigheten och inom några minuters gångavstånd har du tunnelbanan som fyra stationer bort tar dig till city. 

ARVID TYDÉNS ALLÉ 26, SOLNA

INFO

Nu säljs projektets största lediga och inflyttningsklara bostad. Välkommen att bli första boende i denna nybyggda 3:a om 81,5 kvm på tredje våningen. Bostaden är otroligt bra planerad med rymliga sovrum och generösa sällskapsytor. Matplats och vardagsrum sammanbinds genom köket och ger dagsljus från två olika väderstreck.

Matplats

Matplats med öppen planlösning mot kök som i sin tur ansluter till vardagsrummet. Plats för matbord för ca 6 personer. Fönster med utsikt mot den trevliga gröna innergården.

Kök

Stilrent vitt kök från Marbodal med rostfria handtag, vi stenliknande tålig kompositbänkskiva och vitt stänkskydd på väggen. Vitvaror i form av hel kyl och frys som ger superbra förvaring. Ugn och mikro i bekväm arbetshöjd. Helintegrerad diskmaskin och spisfläkt. Stor diskho med källsorteringsskåp under.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och även mindre matbord om ytterligare önskas. Utgång från vardagsrummet till bostadens balkong.

Balkong

Bostadens balkong ligger i högt och fritt läge med härlig sol från morgonen till framåt eftermiddagen. ( Vepan på balkongen tas ner efter försäljning av bostaden)

Sovrum 1

Sovrum om 10 kvm, vilket ger gott om plats för dubbelsäng.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum om 11 kvm och lika så det gott om plats för dubbelsäng om så önskas. Sovrummet har fönster mot innergården.

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

Ring 010-483 16 11 för visning!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

81,5 kvm

3 tr

4 140 000 kr

3 893 kr/mån inkl. kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel, varmvatten och bredband/tv/telefoni tillkommer.

Hall

Ett praktiskt klinkergolv ligger närmast tamburdörren. Plats för sittmöbel och/eller hatthylla. Här finns även en av bostadens två klädkammare vilket ger utmärkta förvaringsmöjligheter för skor och ytterkläder mm.

Balkong

Bostadens balkong ligger i högt och fritt läge med härlig sol från morgonen till framåt eftermiddagen.

Förråd
Till lägenheten finns ett generöst förråd om ca 3 kvm i källaren nås via hissen.

Allmänt
Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området.

I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, flera cykelrum och ett styrelserum/övernattningslägenhet.

Under fastigheten finns garage i två plan. Enligt uppgift från Corepark finns 1 ledig garageplats, i annat fall kö. I garaget finns det även ”allmänna” parkeringsplatser där besökare och du som har bil då och då kan parkera på mot avgift.

I området finns gym, mataffärer, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia. Tunnelbanan finns på några minuters gångavstånd, 4 stationer från T-Centralen. Karolinska Institutet, Stockholms Universitet och KTH finns alla inom 5 km. Mycket bra gång- och cykelvägar i området.