top of page

BRF DIKTAREN

ARVID TYDÉNS ALLÉ 26

En takterrass och en balkong - Högst upp - Unik lägenhet - Öppen planlösning - Nytt och fräscht - Kort gångavstånd till tunnelbanan, 7 min till T-centralen.

ARVID TYDÉNS ALLÉ 26, SOLNA

SÅLD

Välkommen till denna fantastiska tvåa högst upp på 6:e våningen! Lägenheten är otroligt ljus med fönster i två väderstreck och dessutom två härliga takterrasser varav den ena hela ca 13,5 kvm. Bostaden har genomgående ett vackert vitpigmenterat 1-stavsparkettgolv av ek och vitmålade väggar. Takhöjd om 2,6 meter och stora fönster och fönsterdörrar. Den här bostaden måste upplevas på plats!

Hall
Ett praktiskt klinkergolv ligger närmast tamburdörren. Plats för sittmöbel och/eller hatthylla. Här finns även två garderober och ett städskåp.

 

Kök/matplats/vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det vackra ljusgrå köket från Marbodal har en ljus kompositbänkskiva och ett grått stänkskydd ovan arbetsbänken. Rostfria vitvaror i form av kyl/frys och mikro samt helintegrerad diskmaskin och spisfläkt. Induktionshäll och rostfri diskho. Trevlig belysning med dimmbara spotlights under överskåpen. Matplats närmast fönster med utsikt mot takterrassen. Vardagsrum med plats för soffa och kanske en liten fåtölj/sittpall.

Takterrass
Bostadens största om ca 13,5 kvm takterrass ligger i högt och fritt läge med härlig utsikt över området. Gott om plats för stort matbordsmöblemang och loungemöblerna. Här kan man njuta av den härliga kvällssolen!

Sovrum
Stort sovrum med tre garderober och gott om plats för dubbelsängen. Från sovrummet nås bostadens andra takterrass.

 

Balkong
Balkong av mindre modell ca 2,5 kvm. Den här balkongen är perfekt att odla sina egna primörer på då den ligger i ett härligt söderläge mot innergården.

Badrum

Helkaklat badrum i sober färgskala. Dusch med takdusch, handfat i kommod och spegelskåp ovan handfatet. Handdukstork och skön komfortgolvvärme. Sidoställd tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan och förvaringsskåp på vägg.

 

Förråd
Till lägenheten finns ett generöst förråd om ca 2 kvm i källaren nås via hissen.

2

47 kvm

6 tr

3 350 000 kr

2 560 kr/mån inkl. kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel, varmvatten och bredband/tv/telefoni tillkommer.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

Visning: Måndag 24 juni kl. 18.00-18.30

JOHANNA MIZRACHI

bottom of page