top of page

BRF DIKTAREN

ARVID TYDÉNS ALLÉ 22

Välkommen till denna välplanerade och toppmoderna 3:a om 63 kvm med stor härlig egen uteplats i soligt och fritt söderläge mot innergården. Bostaden har en härlig takhöjd om 2,6 meter. Här bor du citynära med Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen på promenadavstånd.

ARVID TYDÉNS ALLÉ 22, SOLNA

SÅLD!

Det här är bostaden för dig som vill bo så nära stan som möjligt men utan att tumma på grönska, lugn och ro. Den stensatta uteplatsen är omgiven av buskar för insynsskydd och ligger dessutom med fritt läge mot den stora gröna innergården, med vy mot ett skogsparti. Här finns tid för lugna stunder och plats för både matbord och loungemöbler. Har du barn kan de leka på innergårdens gräsmatta eller lekplats.
 

Kök och vardagsrum samsas fint i en halvöppen planlösning. Rummet har tre stora ljusinsläppande fönster. Gatan utanför är bred och har trottoar på båda sidor av vägen samt buskar och träd. Fastigheten mitt emot är en nybyggd kontorsbyggnad som används dagtid. Det hela gör det svårt att störas av omgivande bebyggelser eller förbipasserande.

 

Köket är från Marbodal har släta grå luckor, en vit tålig kompositbänkskiva och stänkskydd från Höganäs. Rostfri kyl och frys samt rostfri ugn och mikro finns på bekväm arbetshöjd i högskåp. Snyggt helintegrerad spisfläkt och diskmaskin. Induktionshäll med touch-panel och booster-funktion. Stor diskho med diskmedelspump och källsorteringsmöjligheter i diskbänksskåpet.

Bostadens två sovrum vetter mot innergården, varav det ena har utgång till uteplatsen. I detta sovrum finns även en garderob och ett linneskåp.

 

Badrummet är helkaklat och går i en sober färgskala. Här finns alla tänkbara bekvämligheter så som komfortgolvvärme, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, takdusch med duschglasväggar och flera förvaringsskåp.

 

Hallen är rymlig och har praktiskt klinkergolv närmast ytterdörren.

 

Bostadens klädkammare har Elfa-system och är ca 2 kvm.

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

SÅLD!​

Kontakta säljaren för liknande objekt.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

63 kvm

bv

3 795 000 kr

3 142 kr/mån

Den här bostaden erbjuder dig att bo på några minuters gångavstånd till tunnelbanan Västra Skogen, som ligger fyra stationer från T-centralen. Dessutom har du fina gång- och cykelbanor i området som tar dig in till stan som gör det möjligt att leva riktigt miljövänligt samtidigt som det är bekvämt. I området finns mataffär, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia.

Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området.

I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, gott om cykelrum och ett styrelserum/övernattningslokal.

 

Under fastigheten finns garage i två plan.

I anslutning till flerfamiljshuset finns en lokal som hyrs ut till en förskola. Det ger både en god intäkt till föreningen men också möjligheten för dig som vill ha barnen på nära avstånd till hemmet.

Bostadens lägenhetsförråd finns i källaren och är ca 3 kvm.

bottom of page