top of page

BRF DIKTAREN

ARVID TYDÉNS ALLÉ 22

Bli första boende i denna helt nybyggda lägenhet på tredje våningen! Social planlösning och två balkonger i olika väderstreck. Bo i ett grönt fint område med promenadavstånd in till city och dessutom kort gångavstånd till tunnelbanan som tar dig till T-centralen på 7 minuter.

ARVID TYDÉNS ALLÉ 22, SOLNA

SÅLD!

Hall
Klinkergolv närmast tamburdörren. Plats för hatthylla eller krokar. Skåp för förvaring.

Kök, vardagsrum och matplats
Lägenhetens kök, vardagsrum och matplats ligger i öppen planlösning och får rikligt med dagsljus från de två fönstren och balkongdörren av glas. Köket som är från Marbodal är ljusgrått och har ett vackert stänkskydd av fasade vita kakelplattor i halvstensförhand. Bänkskivan är av sten liknande komposit och går i en grå ton. Under väggskåpen finns spotlights med dimmer. Rostfri ung, mikrovågsugn och kyl/frys. Integrerad spisfläkt och diskmaskin. Stor rostfri diskho med källsorteringsskåp under. Bredvid kyl/frys finns ett högskåp som ger otroligt bra förvaringsmöjligheter.


Badrum
Helkaklat badrum med grått klinkergolv med komfortgolvvärme och vita kaklade väggar. Takdusch, duschväggar av glas och handdukstork. Handfat i kommod, spegelskåp ovan handfatet. Bänkskiva och väggskåp som ger bra förvaring och kombimaskin tvättmaskin/torktumlare.

Sovrum
Stort sovrum om 13 kvm med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Utgång till bostadens större balkong.

Klädkammare

Lyxig klädkammare om 3 kvm med fönster och ELFA-klädvårdssystem. För den som vill går det även att använda detta rum som exempelvis arbetsrum.


Balkong 1

Utgång från vardagsrummet till balkong om 4,5 kvm.


Balkong 2
Stor balkong om 6 kvm i söderläge mot föreningens stora gröna innergård. Högt och fritt läge med utsikt över skogspartiet som gränsar mot innergården. Här finns plats för bord och stolar.

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

SÅLD!​

Kontakta säljaren för liknande objekt.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2

53,5 kvm

3

3 495 000 kr

2 794 kr/mån

Förråd
Bostadens lägenhetsförråd finns i källaren och är ca 2 kvm.

Allmänt
I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, gott om cykelrum och ett styrelserum/övernattningslokal.

Under fastigheten finns garage i två plan. Enligt Corepark 2019-01-31 finns 3 st lediga parkeringsplatser. Det finns även ”allmänna” garageplatser som besökare samt om du har bil då och då kan nyttja genom att betala i p-automat.

Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området.

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningen har en bra intäkt från den förskolelokal man hyr ut.

I området finns mataffär, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia. Inom 5 km finns KTH, Stockholms Universitet och Karolinska Institutet.

bottom of page