top of page

BRF DIKTAREN

ARVID TYDÉNS ALLÉ 24

Den perfekta första lägenheten som dessutom fungerar utmärkt för två personer. Tunnelbana på några minuters gångavstånd, fyra stationer från T-Centralen. Karolinska Institutet, Stockholms Universitet och KTH finns alla inom 5 km. Mycket bra gång- och cykelvägar i området.

ARVID TYDÉNS ALLÉ 24, SOLNA

SÅLD!

När du kliver in i denna bostad möts du av ljus. De stora fönsterpartierna och balkongdörren ger ett härligt ljusinsläpp hela dagen. Den extra takhöjden om 2,6 meter skapar rymd och även det vitpigmenterade ekgolvet bidrar till att lägenheten uppfattas än större än sina 45,5 kvm. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och här finns även utgången till lägenhetens balkong. Balkongen är hela 6 kvm och ligger i härligt söderläge med utsikt över den gröna innergården och vy mot skogspartiet. Här finns eluttag och utebelysning som gör att man även gärna sitter här ute kvällstid.

Köket är otroligt välplanerat och helt nytt från Marbodal. Det har släta grå luckor, en vit tålig kompositbänkskiva och gott om förvaringsutrymmen. Ugnen och mikron finns på bekväm arbetshöjd i ett högskåp. Rostfri kyl/frys. Helintegrerad spisfläkt och diskmaskin. Induktionshäll med touch-panel och booster-funktion.

Matplats närmast köket för ca 4 personer. Vardagsrum med plats för soffa och TV. Stor sovalkov med plats för dubbelsäng.  Klädkammare om ca 2,5 kvm med Elfa-system.

Helkaklat modernt badrum i ljusa färger. Här finns alla tänkbara bekvämligheter så som komfortgolvvärme, tvättmaskin med kombinerad torktumlare, handdukstork, takdusch med duschglasväggar, och flera förvaringsskåp.

Bostadens lägenhetsförråd finns i källaren och är ca 1,5 kvm.

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

SÅLD!

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

1

45,5 kvm

1 tr

2 850 000 kr

2 381 kr/mån

 

I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, gott om cykelrum och ett styrelserum/övernattningslokal.

Under fastigheten finns garage i två plan. Möjlighet till garageplats med månadsabonnemang eller att parkera på ”oreserverad” plats och betala i p-automat. Här kan även dina gäster parkera.

Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området.

Föreningen har en bra intäkt (ca 1,5 miljoner kronor/år) från den förskolelokal man hyr ut (kontrakt i 10år).

I området finns mataffär, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia.

bottom of page