top of page

BRF DIKTAREN

Arvid Tydéns Allé 18

Välkommen till denna unika och otroligt trevliga 3:a.
Den spännande planlösningen ihop med de två stora sovrummen och rymlig walk-in-closet ger karaktär åt bostaden. Garage finns under fastigheten och inom några minuters gångavstånd har du tunnelbanan som fyra stationer bort tar dig till city. Närområdet är grönt och lummigt. På kort distans finner du även Kungsholmen, Vasastan och Solna Centrum.

Arvid Tydéns Allé 18, SOLNA

SÅLD!

Bli första boende i denna helt nybyggda lägenhet på fjärde våningen! Bostadens balkong nås från vardagsrummet och ligger i högt och fritt läge med eftermiddags och kvällssol. Två jämnstora sovrum och två generösa klädkammare gör denna bostad lätt att få plats i. Bo i ett grönt fint område med promenadavstånd in till city och dessutom kort gångavstånd till tunnelbanan som tar dig till T-centralen på 7 minuter. I del av huset hyr föreningen ut en lokal till en förskola, perfekt för dig med barn. Föreningens gård är stor och grön, med plats för lek och avkoppling.

Genomgående har lägenheten vitmålade väggar och ett vackert vit pigmenterat 1-stavsparkettgolv av ek. Extra tilltagen takhöjd om 2,6 meter samt stora härliga fönster med låg brösthöjd om 0,5 meter.

Kök

Lägenhetens kök ligger mellan matplatsen och vardagsrummet och får därför dagsljus från två väderstreck. Det blir en trevlig länk mellan de olika rummen och härifrån får man trevlig överblick.

Köket från Marbodal har vita släta luckor och har ett vackert grått stänkskydd. Bänkskivan är av ljus stenliknande komposit. Under väggskåpen finns spotlights med dimmer. Rostfri ung, mikrovågsugn och kyl/frys. Integrerad spisfläkt och diskmaskin. Stor rostfri diskho med källsorteringsskåp under. Bredvid kyl/frys finns ett högskåp som ger otroligt bra förvaringsmöjligheter.

Matplats

Matplats för ca 6-8 personer. Utsikt över föreningens innergård och mot skogspartiet.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från både fönster och glasad balkongdörr. Utgång till balkong i högt och fritt läge utan ovanliggande grannbalkong. Balkongen ligger i västerläge och här har man sol under eftermiddagen och kvällen.

Läs mer här

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Kontakta säljaren för liknande lägenheter.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

3

81,5 kvm

4

4 575 000 kr

3 893 kr/mån

Hall

Klinkergolv närmast tamburdörren. Plats för hatthylla eller krokar. Härifrån nås bostadens första stora klädkammare.

Klädkammare - Hall

Den generösa klädkammaren om ca 4,5 kvm har ELFA-system och ger oändliga förvaringsmöjligheter.

Sovrum 1

Stort sovrum om ca 11 kvm med fönster mot innergården.

Klädkammare - Sovrum 1

I anslutning till sovrum 1 finns en klädkammare med ELFA-system.

Sovrum 2

Även bostadens andra sovrum är generöst om ca 10 kvm och har två fönster.

Badrum

Helkaklat badrum med grått klinkergolv med komfortgolvvärme och vita kaklade väggar. Takdusch, duschväggar av glas och handdukstork. Handfat i kommod, spegelskåp ovan handfatet. Tvättmaskin och torktumlare, grå betongliknande bänkskiva och väggskåp som ger bra förvaring. Förutom bostadens egna tvättmöjligheter finns det även en gemensam tvättstuga i trapphusets entréplan.

Förråd

Bostadens lägenhetsförråd finns i källaren och är ca 3,5 kvm.

Månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme och kallvatten.

Obligatoriskt tillägg för bredband/tv/telefoni tillkommer.

Kostnad för hushållsel och varmvatten debiteras efter förbrukning.

Allmänt

I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, gott om cykelrum och ett styrelserum/övernattningslokal.

Under fastigheten finns garage i två plan. I dagsläget finns det ca 3 garageplatser lediga. Det finns även "allmänna" garageplatser som besökare samt om du har bil då och då kan nyttja genom att betala i p-automat.

Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området.

Föreningen äger marken = ej tomträtt.

Föreningen har en bra intäkt från den förskolelokal man hyr ut. Förskolan erbjuder 100 förskoleplatser fördelade på 8 avdelningar.

I området finns mataffär, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia. Inom 5 km finns KTH, Stockholms Universitet och Karolinska Institutet.

OBS! Lägenheten säljs till fast pris enligt principen först till kvarn (kontraktskrivning).

Fästpunkt 1
bottom of page