top of page

BRF DIKTAREN

Arvid Tydéns Allé 24

Helt nybyggd lägenhet på tredje våningen!
Social planlösning med två balkonger! Promenadavstånd till city och dessutom kort gångavstånd till tunnelbana som tar dig till T-centralen på 7 min. 

Arvid Tydéns Allé 24, SOLNA

SÅLD

Fantastisk social lägenhet där kök, vardagsrum och matplats ligger i en öppen planlösning och får rikligt med dagsljus från det stora fönsterpartiet som finns längs ena långsidan.
Perfekt för sociala tillställningar! Härifrån når man även en av de två balkonger som lägenheten stoltserar med..


Köket som är från Marbodal är ljusgrått och har ett snyggt grått stänkskydd. Bänkskivan är av sten liknande komposit och går i en ljus ton. Under väggskåpen finns spotlights med dimmer. Rostfri ugn, mikrovågsugn i högskåp och kyl/ frys. Integrerad spisfläkt och diskmaskin. Stor rostfri diskho med källsorteringsskåp under. 


Helkaklat badrum med grått klinkergolv med komfortgolvvärme och vita kaklade väggar. Takdusch, duschväggar av glas och handdukstork. Handfat i kommod, spegelskåp ovan handfatet och kombimaskin (tvättmaskin/torktumlare) under bänkskiva. Väggskåp ovan bänkskivan som ger bra förvaring.


Stort sovrum om ca 13 kvm med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Utgång från sovrummet till bostadens balkong om 6 kvm mot innergården som har plats för matgrupp. Här tillbringar man gärna sin lediga tid under årets varmare månader.

Utgång till bostadens andra balkong om ca 4,5 kvm från vardagsrummet.

I anslutning till vardagsrum och kök finns litet "minirum" inrett som walk-in-closet, med fönster. 

Klinkergolv närmast tamburdörren. I hallen finns även garderob samt bra plats för hallmöbel och hatthylla eller krokar. 

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Visning: Söndag 2 juni kl. 12.00-12.30

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2

53,5 kvm

3 tr

3 350 000 kr

Avgift: 2794 kr/mån inkl. kallvatten och värme. Kostnad för hushållsel, varmvatten och bredband/tv/telefoni tillkommer.

Bostadens lägenhetsförråd finns i källaren och är ca 2 kvm. 

I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, gott om cykelrum och ett styrelserum/övernattningslokal.

Under fastigheten finns garage i två plan. Garaget nås via hiss från trapphuset. Det finns även "allmänna" garageplatser som besökare samt om du har bil då och då kan nyttja genom att betala i p-automat. 

Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området. 

I området finns mataffär, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia. Inom 5 km finns KTH, Stockholms Universitet och Karolinska Institutet. 

Fästpunkt 1
bottom of page