top of page

BRF DIKTAREN

ARVID TYDÉNS ALLÉ 24

Välkommen till denna underbara bostad! De stora generösa sällskapsytorna disponeras som vardagsrum och matplats med förbindelse via kök och hall. Detta tillsammans med takterrasser på båda sidor av lägenheten gör denna bostad otroligt unik, ljus och öppen.

ARVID TYDÉNS ALLÉ 24, SOLNA

SÅLD!

Kök & Vardagsrum
Stilrent kök från Marbodal med ljusgrå släta luckor. Arbetsytorna består av en tålig stenliknande kompositbänkskiva i ljust utförande. Grepplister på fullutdragslådorna och push-funktion på överskåpen. Spotlights med dimmer under väggskåpen. Rostfri ugn och mikrovågsugn i bekvämt högskåp. Rostfri hel kyl och frys. Helintegrerad diskmaskin i fullstorlek. Helintegrerad spisfläkt och induktionshäll. Stor källsorteringslåda under den rostfria diskhon med integrerad diskmedelspump.


Stort vardagsrum med många möbleringsmöjligheter. Stora fönster mot föreningens gård och angränsande skogsparti.

Takterrass 1 & 2
Stor takterrass om ca 17 kvm. Här finns gott om plats för både matbord och loungemöbler. På takterrassen finns även ett litet förråd.

Från master bedroom nås lägenhetens andra takterrass. Denna är långsmal om 5,5 kvm och ligger i söderläge med utsikt över föreningens innergård och skogspartiet mitt emot. Här finns verkligen rätt förutsättningar för den som gillar att odla.

Sovrum
Sovrum om ca 12,5 kvm som är underbart ljust och trivsamt tack vare både fönster och balkongdörr. Plats för dubbelsäng och ytterligare förvarings- eller avlastningsmöbel. Här finns även ett linneskåp.

Badrum
Stort helkaklat badrum med grått klinkergolv med skön komfortgolvvärme och vita kaklade väggar. Takdusch och duschväggar av glas. Handdukstork. Handfat i vit kommod med lådor. Spegelskåp med hyllor ovan handfatet. Sidoställd tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. Två väggskåp ovan arbetsbänken som ger ytterligare förvaringsmöjligheter. 

JohannaMizrachi-vitt.jpg

SÄLJARE

JOHANNA MIZRACHI

010-483 16 11
johanna.mizrachi@hsb.se

Kontakta säljaren för liknande lägenheter.

RUM
STORLEK

VÅNING

PRIS

AVGIFT

2

70,5 kvm

6 tr

4 450 000 kr

3 661 kr/mån

Till lägenheten finns ett förråd om ca 2,5 kvm i föreningens källare.​

Den här bostaden erbjuder dig att bo på några minuters gångavstånd till tunnelbanan Västra Skogen, som ligger fyra stationer från T-centralen. Dessutom har du fina gång- och cykelbanor i området som tar dig in till stan som gör det möjligt att leva riktigt miljövänligt samtidigt som det är bekvämt. I området finns mataffär, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia.

Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området.

Föreningen äger marken. Föreningen hyr ut en lokal till en förskola med kontrakt på 10 år.
Innergården består av en stor härlig gräsmatta, buskar och träd. En avkopplande hängmatta. Här finns även en pergola, sittbänkar och en liten lekplats för de små. Gården vetter mot ett litet skogsparti vilket gör den helt avskärmad från övrig bebyggelse i området.

I entrén finns förutom postboxar även ett rum för barnvagnar och rullatorer. I huset finns även tvättstuga, sopsorteringsrum, flera cykelrum och ett styrelserum/övernattningslägenhet.

Under fastigheten finns garage i två plan (kö till föreningens platser). I garaget finns det även ”allmänna” parkeringsplatser där besökare och du som har bil då och då kan parkera på mot avgift.

I området finns gym, mataffärer, café och restauranger. På promenadavstånd finns även Solna Centrum, Vasastan och Kungsholmen. Ca 3,5 kvm bort finns Mall of Scandinavia. Tunnelbanan finns på några minuters gångavstånd, 4 stationer från T-Centralen. Karolinska Institutet, Stockholms Universitet och KTH finns alla inom 5 km. Mycket bra gång- och cykelvägar i området.

bottom of page